Rybí ragú s brokolicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 372 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 97 g
- Sodík 1053 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 81.4 mg
- Draslík 1487.1 mg
- Vláknina 11445 mg
- Vitamín A 11445 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 93.4 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo rozehřejeme ve velkém hrnci a zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Očištěnou mrkev nakrájíme na tenká kolečka, brokolici rozebereme na malé růžičky a oboje přidáme do hrnce a krátce podusíme. Oškrábané brambory nakrájíme na malé kostičky, přidáme do hrnce, podlijeme zeleninovým vývarem a povaříme. Zeleninu ochutíme solí, pepřem a tymiánem, přilijeme bílé víno a smetanu a 15 minut povaříme. Ryby nakrájíme na kousky, pokapeme citrónem, osolíme a opepříme, přidáme do ragú a necháme na mírném ohni táhnout 6-8 minut. Ještě dochutíme, kopr nasekáme nadrobno a posypeme jím ragú.