Mořská štika s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 424 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 24 g
- Sodík 552 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 76.5 mg
- Draslík 584.7 mg
- Vláknina 2907.5 mg
- Vitamín A 2907.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filety okořeníme solí a pepřem a lehce poprášíme moukou. V pánvi zahřejeme olivový olej a filety opékáme asi 4 minuty po obou stranách. Přidáme lžíci másla a snítku kopru, ještě 10 minut necháme táhnout v troubě při 160 °C. V pánvi zahřejeme máslo, přidáme nadrobno nasekanou chilli papričku, kapary a drobně nasekaný česnek, krátce podusíme, přidáme citrónovou šťávu a nasekanou petržel, promícháme, okořeníme solí a pepřem a rozdělíme na talíře na rybí filety.