Pečené hovězí s mangem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 80 g Mango
  • 70 g Avokádo
  • 60 g Banány
  • 80 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.8 kg Hovězí maso přední
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 619 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 277 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 186 mg
  • Draslík 1103.8 mg
  • Vláknina 2589.8 mg
  • Vitamín A 2589.8 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso posypeme pepřem a dáme v pekáčku podlité olejem péct na 15 minut při 200 °C. Maso vyjmeme a necháme 10 minut odpočinout. Poté pokrájíme na plátky.

  • 2

    Mango omyjeme, rozpůlíme a dužinu pokrájíme na menší kousky, opepříme.Přidáme rozpůlený banán a dužinu avokáda. Zakapeme citrónovou šťávou a přidáme jako oblohu ke krvavému masu.

Komentáře k receptu