Makarony s hovězí šťávou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Špagety, Makarony
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 40 g Sýr Parmezán
  • 40 g Sýr Gruyére
  • 300 ml Hovězí vývar základní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 377 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 589 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 26.8 mg
  • Draslík 206.6 mg
  • Vláknina 4079.5 mg
  • Vitamín A 4079.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Silný hovězí vývar vyvaříme natolik, aby trochu zhoustl. Makarony povaříme ve slané vodě 15 minut, scedíme a vložíme do hovězí šťávy. Přiklopíme a dovaříme doměkka 5 minut. Makarony ponecháme ve šťávě. K těstovinám přimícháme oba druhy strouhaných sýrů, máslo a pepř.

  • 2

    Podáváme k vařenému hovězímu masu.

Komentáře k receptu