Pivovarská topinka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr beaufort
  • 400 g Klobása vepřová
  • 50 ml Hořčice
  • 16 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 607 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 52 g
  • Sodík 776 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 315.9 mg
  • Vláknina 801 mg
  • Vitamín A 801 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky chleba opečeme v topinkovači.

  • 2

    Polovinu topinek poklademe plátkem sýra a na teflonové pánvi opečenými klobáskami.

  • 3

    Přikryjeme druhým plátkem topinky a potřeme hořčicí.

Komentáře k receptu