Černý kořen s máslem a strouhankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 513 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 22 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 49 mg
- Draslík 982.9 mg
- Vláknina 17310 mg
- Vitamín A 17310 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Černé kořeny omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky asi 5cm dlouhé.
-
2
Vaříme je v mírně oslazené a osolené vodě a mléce (půl na půl).
-
3
Černý kořen podáváme stejně jako chřest s máslem a strouhankou.