Svíčková s karotkou a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 513 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 15 g
- Sodík 341 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 63.4 mg
- Draslík 1114.8 mg
- Vláknina 17679.5 mg
- Vitamín A 17679.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso prošpikujeme slaninou a opečeme vcelku na rozpáleném oleji ze všech stran.
-
2
Karotku nakrájíme na kolečka a cibuli na tenké plátky.
-
3
Maso vyndáme z pánve, přidáme máslo a přisypeme zeleninu, osolíme a opeříme. Mícháme a smažíme asi 4 minuty. Teprve nyní maso nakrájíme na plátky, upravíme na talíře a obložíme zeleninou z pánve.
-
4
Jako příloha jsou vhodné pečené brambory.