Salát z cizrny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 396 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 24 g
- Sodík 54 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 546.9 mg
- Vláknina 20839.8 mg
- Vitamín A 20839.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cizrnu necháme povařit cca 35 minut v osolené vodě. Poté slijeme a necháme okapat. Do hrnce nalijeme novou vodu, přisypeme cizrnu a necháme vařit další 2 hodiny.
-
2
Koriandr a cibuli nasekáme najemno, přidáme šťávu z citronu a olivový olej, osolíme a opepříme.
-
3
Uvařenou cizrnu ještě zatepla smícháme se zálivkou a ihned podáváme.