Hovězí po provensálsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 15 g
- Sodík 593 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 63.5 mg
- Draslík 1220.1 mg
- Vláknina 8149.5 mg
- Vitamín A 8149.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.5 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na malé kostičky, petrželku posekáme a česnek prolisujeme.
-
2
Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přisypeme rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku a česnek. Hrnec přiklopíme a dusíme 10 až 12 minut. Přisypeme kostičky masa a podusíme ještě 15 minut.
-
3
Podáváme s bramborovou kaší.