Křupavá zelenina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 268 g
- Sodík 63 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 125.8 mg
- Vláknina 9547.5 mg
- Vitamín A 9547.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkev očistíme a pokrájíme na delší, tenké nudličky.
-
2
Cibuli nakrájíme na zhruba 6 stejných částí. Nať jarní cibulky pokrájíme na špalíčky.
-
3
Olej necháme rozehřát na pánvi, poté vsypeme zeleninu a osolíme. Zprudka smažíme po dobu cca 3 minut.
-
4
Přilijeme 50ml vody a necháme změknout.