Kambala na červeném víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 658 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 28 g
- Sodík 447 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 108 mg
- Draslík 1198.3 mg
- Vláknina 17042.8 mg
- Vitamín A 17042.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pekáček vymažeme máslem v silné vrstvě, vložíme filety z kambaly, podlijeme červeným vínem. Na filety položíme plátky žampionů, do vína přidáme bobkový list, snítku petrželky a kolečka cibule. Osolíme a opepříme, zakápneme citronovou šťávou, pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.
-
2
Podáváme s pečeným bramborem.