Karbanátky s kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 16 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso mleté
  • 40 g Strouhanka
  • 15 g Česnek
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 3 kávová lžička Kečup
  • 1 ks Cibule
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 509 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 445 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 120.4 mg
  • Draslík 573.6 mg
  • Vláknina 2676 mg
  • Vitamín A 2676 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme mleté maso, najemno nakrájenou cibuli, utřený česnek, pepř, sůl, papriku, majoránku, vejce, mléko, kečup a strouhanku.

  • 2

    Ze vzniklé hmoty tvoříme asi jeden centimetr široké placky.

  • 3

    Hotové karbanátky grilujeme na roštu.

  • 4

    Grilujeme za občasného otáčení 8 minut.

Komentáře k receptu