Tagliatelle s mořskými specialitami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 881 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 112 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 83 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 468.8 mg
- Vláknina 12251.2 mg
- Vitamín A 12251.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, česnek, mrkev, celer a petržel nakrájíme nadrobno, všechno lehce orestujeme na rozpáleném oleji. Rozmixujeme rajčata, přidáme k zelenině, přilijeme víno, necháme povařit 30 minut, dokud omáčka nezhoustne. Rozmrazíme mořské plody, propláchneme a přihodíme do hrnce, necháme 10 minut povařit. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, pokapeme olejem a vsypeme do mísy. Polijeme omáčkou s mořskými plody a podáváme.