Tagliatelle s mořskými specialitami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Celer bulvový
  • 3 g Česnek
  • 500 g Těstoviny Tagliatelle
  • 150 g Petržel kořen
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 1 ks Mořské plody mix
  • 2 dl Olej olivový
  • 3 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 881 kcal
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 112 g
  • Sodík 259 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 83 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 468.8 mg
  • Vláknina 12251.2 mg
  • Vitamín A 12251.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, česnek, mrkev, celer a petržel nakrájíme nadrobno, všechno lehce orestujeme na rozpáleném oleji. Rozmixujeme rajčata, přidáme k zelenině, přilijeme víno, necháme povařit 30 minut, dokud omáčka nezhoustne. Rozmrazíme mořské plody, propláchneme a přihodíme do hrnce, necháme 10 minut povařit. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, pokapeme olejem a vsypeme do mísy. Polijeme omáčkou s mořskými plody a podáváme.

Komentáře k receptu