Rejnok z Latia
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 509 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 28 g
- Sodík 721 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 140 mg
- Draslík 429 mg
- Vláknina 3262.5 mg
- Vitamín A 3262.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odrhneme rejnoka, vykucháme, omyjeme a pokrájíme na kusy.
-
2
Oloupeme rajče a pokrájíme na kostičky.
-
3
Očistíme houby, omyjeme a pokrájíme na plátky.
-
4
Oloupeme stroužky česneku, vhodíme do pánve s rozpáleným olejem, přidáme papričku, pokrájené rajče, víno, ocet a houby. Chvíli restujeme.
-
5
Navrch dáme pokrájenou rybu, osolíme, obsah pánve uvedeme do varu, dusíme pod pokličkou 15 minut a občas pánví zatřeseme, aniž bychom obsah míchali.
-
6
Omyjeme a nasekáme petrželku a vhodíme na pánev. Po 2 minutách je pokrm hotový a podáváme na stůl.