Omáčka z kumkvát a estragonu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Estragon
  • 100 g Kumkvát
  • 30 g Beárnská omáčka
  • 400 ml Vývar z hovězích kostí
  • 30 ml Olej slunečnicový
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 176 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 453 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 33.8 mg
  • Draslík 564 mg
  • Vláknina 5197.3 mg
  • Vitamín A 5197.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibulku najemno nakrájíme, kumkváty rozkrájíme na plátky. Obě suroviny zlehka orestujeme na oleji. Poté přelijeme hovězím vývarem. Vše přivedeme k varu a vaříme asi 10 minut.

  • 2

    Nakonec přidáme estragon a béarnskou omáčku, kterou připravíme dle stejnojmenného receptu. Vše dochutíme solí a pepřem.

Komentáře k receptu