Omáčka z kumkvát a estragonu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 176 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 14 g
- Sodík 453 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 33.8 mg
- Draslík 564 mg
- Vláknina 5197.3 mg
- Vitamín A 5197.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 3.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibulku najemno nakrájíme, kumkváty rozkrájíme na plátky. Obě suroviny zlehka orestujeme na oleji. Poté přelijeme hovězím vývarem. Vše přivedeme k varu a vaříme asi 10 minut.
-
2
Nakonec přidáme estragon a béarnskou omáčku, kterou připravíme dle stejnojmenného receptu. Vše dochutíme solí a pepřem.