Parma v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 740 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 57 g
- Sodík 584 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 93.6 mg
- Vláknina 5582.5 mg
- Vitamín A 5582.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 69.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Parmy očistíme od šupin, omyjeme, osušíme utěrkou. Troubu rozehřejeme na 150 stupňů, připravíme si 4 větší kusy alobalu.
-
2
Ryby polijeme citronovou šťávou, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a po jedné zabalíme do alobalu a naskládáme na pekáček.
-
3
Pečeme 25 minut a ihned podáváme v alobalu nejlépe s bramborovou kaší a jarní cibulkou.