Treska s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 9 g
- Sodík 324 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 67.5 mg
- Draslík 699 mg
- Vláknina 3177 mg
- Vitamín A 3177 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby dobře očistíme, nařízneme na hřbetu a vyndáme páteř. Tresky osolíme, opepříme i zevnitř, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme bylinkami, zakapeme šťávou z půlky citronu, podlijeme vínem, vodou a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
-
2
Porce ryby na talíři posypeme posekanou petrželkou a ozdobíme plátkem citronu.