Stehýnka na sardelích
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 480 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 33 g
- Sodík 528 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 174 mg
- Draslík 473.7 mg
- Vláknina 1826 mg
- Vitamín A 1826 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá a oschlá stehýnka potřeme sardelovou pastou a obalíme v mouce. Na oleji a na másle je po obou stranách opečeme. Zalijeme vodou a posypeme na plátky nakrájenou cibulí a přidáme bujon.
-
2
Uzavřeme hrnec a vaříme asi 15 minut.
-
3
Potom vypneme zdroj tepla a jakmile se víko uvolní, zkusíme, zda je maso měkké. Pokud ano,ochutnáme a dle potřeby dochutíme solí.
-
4
Zahušťovat pokrm již nemusíme, protože stehýnka již byla obalena v mouce.