Mandlové kopečky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 g Mandle
  • 150 g Cukr moučkový
  • 200 g Marcipánová hmota surová
  • 50 g Třešně kandované
  • 2 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 560 kcal
  • Sacharidy 87 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 87 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 253.7 mg
  • Vláknina 8375 mg
  • Vitamín A 8375 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 8.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z bílků vyšleháme hustý sníh, do kterého pomalu vmícháme cukr. Mandle nameleme, marcipán nastrouháme najemno a vše vpracujeme do sněhu. Malé hrudky vzniklé hmoty klademe na vymazaný plech a na každou položíme kandovanou třešeň. Pečeme asi 25 minut.

Komentáře k receptu