Kachna divoká plněná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 810 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 75 g
- Sodík 396 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 388.4 mg
- Vláknina 3337.3 mg
- Vitamín A 3337.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci zcela ponořenou povaříme kachnu 10 minut. Nakrájíme cibuli a žampiony na plátky, orestujeme na troše oleje na pánvi. Odstavíme a přimícháme nasekanou petrželku a tymián, ocet, osolíme a opepříme. Kachnu nacpeme připravenou náplní, sešijeme, posypeme kmínem, osolíme a pečeme v troubě dozlatova, často podléváme vypečenou šťávou.