Stelline s jeseterem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 641 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 20 g
- Sodík 610 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 68 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 831 mg
- Vláknina 17577.5 mg
- Vitamín A 17577.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Petrželku, bazalku, majoránku a celerovou nať opereme a nasekáme. Oškrábeme mrkev a pokrájíme na kolečka.
-
2
V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm bylinky a zeleninu. Rybí filety obalíme v mouce, osmažíme po obou stranách, osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a víno necháme prudce vyvařit.
-
3
Jakmile se víno vyvaří, přidáme rajčata, při střední teplotě je 10 minut podusíme a rybí maso během této doby jednou obratíme. V hrnci v dostatečném množství vody uvaříme těstoviny, promícháme s pokrájeným rybím masem a omáčkou a ihned podáváme.