Stelline s jeseterem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Mrkev kořen
  • 320 g Těstoviny Stelline
  • 200 g Rajčata
  • 50 g Petržel - nať
  • 600 g Jeseter ruský
  • 30 g Majoránka
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Sůl
  • 50 g Bazalka
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 ml Víno bílé
  • 50 ml Olej olivový
  • 3 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 641 kcal
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 610 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 68 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 831 mg
  • Vláknina 17577.5 mg
  • Vitamín A 17577.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Petrželku, bazalku, majoránku a celerovou nať opereme a nasekáme. Oškrábeme mrkev a pokrájíme na kolečka.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm bylinky a zeleninu. Rybí filety obalíme v mouce, osmažíme po obou stranách, osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a víno necháme prudce vyvařit.

  • 3

    Jakmile se víno vyvaří, přidáme rajčata, při střední teplotě je 10 minut podusíme a rybí maso během této doby jednou obratíme. V hrnci v dostatečném množství vody uvaříme těstoviny, promícháme s pokrájeným rybím masem a omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu