Carpaccio z marinovaného hovězího
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 16 g
- Sodík 334 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 34.8 mg
- Draslík 350.5 mg
- Vláknina 412.4 mg
- Vitamín A 412.4 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné maso nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na mísu. Plátky pokapeme polovinou oleje a citronové šťávy. Necháme asi 15 minut marinovat v chladu.
-
2
Potom na plátky masa rozložíme očištěné, na plátky nakrájené hříbky a hoblinky parmezánu. Podle chuti osolíme a opepříme, pokapeme zbylým olejem a citronovou šťávou. Nakonec carpaccio posypeme nasekanou bazalkou.
-
3
Podáváme vychlazené.