Drůbeží vývar s plněnými těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 570 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1600 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 67.7 mg
- Vláknina 2032.3 mg
- Vitamín A 2032.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Drůbeží vývar nalijeme do většího hrnce a přivedeme k varu. Přidáme trochu soli a pepře a vložíme těstoviny.
-
2
Dobře zamícháme a znovu uvedeme do varu. Na nižší teplotu vaříme podle návodu na obalu těstovin. Během varu často promícháváme, aby se těstoviny důkladně provařily.
-
3
Na konec přimícháme víno a podle chuti okořeníme.
-
4
Vývar podáváme posypaný nastrouhaným parmazánem a jemně nakrájenými lístky petrželové natě.