Hot dog s jemnou hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 17 g
- Sodík 529 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 41.2 mg
- Vláknina 5043 mg
- Vitamín A 5043 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ohřejeme omáčku barbecue, rošt grilu potřeme olejem. Rozložíme na něj frankfurtské párky a pomalu zvyšujeme teplotu, aby párky nepopraskaly. Opékáme přibližně 10 minut, až získáme křupavou kůrčičku, průběžně potíráme omáčkou barbecue. Pečivo podélně rozkrojíme tak, aby z jedné strany zůstalo spojené, otevřenou stranou položíme na krátkou chvíli na gril, aby se prohřálo. Frankfurtský párek vložíme do rozkrojeného rohlíku, spojíme a hřbet párku ozdobíme vlnkou hořčice. Podáváme s kyselou okurkou.