Hot dog s jemnou hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 150 ml Hořčice
  • 12 ks Párky Frankfurtské
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 12 ks Rohlíky bílé
  • 2 dl Barbecue omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 333 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 529 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 25 mg
  • Draslík 41.2 mg
  • Vláknina 5043 mg
  • Vitamín A 5043 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ohřejeme omáčku barbecue, rošt grilu potřeme olejem. Rozložíme na něj frankfurtské párky a pomalu zvyšujeme teplotu, aby párky nepopraskaly. Opékáme přibližně 10 minut, až získáme křupavou kůrčičku, průběžně potíráme omáčkou barbecue. Pečivo podélně rozkrojíme tak, aby z jedné strany zůstalo spojené, otevřenou stranou položíme na krátkou chvíli na gril, aby se prohřálo. Frankfurtský párek vložíme do rozkrojeného rohlíku, spojíme a hřbet párku ozdobíme vlnkou hořčice. Podáváme s kyselou okurkou.

Komentáře k receptu