Cannelloni s krabem a čekankou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 750 g Krabí maso mražené
  • 225 g Majonéza
  • 5 g Paprika mletá sladká
  • 225 g Rajčata Cherry
  • 500 g Cannelloni
  • 0.8 ml Olej olivový extra panenský
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Čekanka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 660 kcal
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 1219 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 175.9 mg
  • Vláknina 3483.2 mg
  • Vitamín A 3483.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.2 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.

  • 2

    Uvaříme cannelloni podle návodu na obalu. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme olej a uvařené těstoviny osmažíme dokřupava, vyjmeme a osušíme na ubrousku.

  • 3

    V míse smícháme krabí maso, pepř a citronovou šťávu, touto směsí naplníme cannelloni a naklademe do zapékací mísy. Posypeme paprikou a zapékáme 15 minut.

  • 4

    Opranou čekanku rozložíme na talíře a na ni vyskládáme porce cannelonni. Podáváme s cherry rajčaty.

Komentáře k receptu