Štika na červeném víně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Tymián čerstvý
  • 600 g Brambory vařené
  • 20 g Celer - nať
  • 1000 g Štika obecná
  • 15 g Petržel kudrnka
  • 300 ml Víno červené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 231 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 375 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 66.7 mg
  • Draslík 467.3 mg
  • Vláknina 5695.7 mg
  • Vitamín A 5695.7 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Cibuli nakrájíme nadrobno, petželku s tymiánem posekáme, celerovou nať pokrájíme najemno, česnek prolisujeme. Rybu posypeme bylinkami a česnekem, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem.

  • 2

    Pečeme při střední teplotě 45 minut. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu