Štika na červeném víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 1 g
- Sodík 375 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 66.7 mg
- Draslík 467.3 mg
- Vláknina 5695.7 mg
- Vitamín A 5695.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Cibuli nakrájíme nadrobno, petželku s tymiánem posekáme, celerovou nať pokrájíme najemno, česnek prolisujeme. Rybu posypeme bylinkami a česnekem, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem.
-
2
Pečeme při střední teplotě 45 minut. Podáváme s vařenými bramborami.