Krkovička na cibuli, česneku a víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 65 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 2 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 123.2 mg
- Vláknina 1965.3 mg
- Vitamín A 1965.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky krkovičky trochu naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáče. Maso obložíme plátky cibulky a česneku, podlijeme vínem a přikryjeme alobalem. Vše pečeme čtyřicet pět minut. Maso občas přelijeme vypečenou šťávou.
-
2
Poté odstraníme alobal a bez něj pokračujeme dalších dvacet minut.