Krkovička na cibuli, česneku a víně

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 ml Víno červené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 3 stroužek Česnek
  • 4 plátek Vepřová krkovička
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 65 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 198 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 123.2 mg
  • Vláknina 1965.3 mg
  • Vitamín A 1965.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky krkovičky trochu naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáče. Maso obložíme plátky cibulky a česneku, podlijeme vínem a přikryjeme alobalem. Vše pečeme čtyřicet pět minut. Maso občas přelijeme vypečenou šťávou.

  • 2

    Poté odstraníme alobal a bez něj pokračujeme dalších dvacet minut.

Komentáře k receptu