Restovaný sumec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 580 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 35 g
- Sodík 990 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 129.4 mg
- Draslík 683.8 mg
- Vláknina 7520 mg
- Vitamín A 7520 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvého sumce očistíme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme plátky o síle 2 - 4 cm.
-
2
Maso osolíme podle chuti, obalíme v hladké mouce a v pánvi na rozpáleném oleji orestujeme z každé strany do zlatova.
-
3
Porce osmaženého sumce servírujeme přelité citronovou šťávou.