Polévka s fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 1 kostka Bujón slepičí
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Fazolky mražené
  • 20 g Celer řapíkatý
  • 30 g Petržel kořen
  • 10 g Česnek
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 134 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 1092 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 8.4 mg
  • Draslík 209.3 mg
  • Vláknina 9900 mg
  • Vitamín A 9900 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev, celer, fazolky, cibuli, petržel a česnek nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    V hrnci na rozpuštěném másle orestujeme připravenou nakrájenou zeleninu.

  • 3

    Do orestované zeleniny přilijeme vodu s bujónem a osolíme.

  • 4

    Vše vaříme 20 minut.

Komentáře k receptu