Polévka s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 6 g
- Sodík 1092 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 8.4 mg
- Draslík 209.3 mg
- Vláknina 9900 mg
- Vitamín A 9900 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkev, celer, fazolky, cibuli, petržel a česnek nakrájíme na malé kousky.
-
2
V hrnci na rozpuštěném másle orestujeme připravenou nakrájenou zeleninu.
-
3
Do orestované zeleniny přilijeme vodu s bujónem a osolíme.
-
4
Vše vaříme 20 minut.