Jehněčí nožičky s fazolemi a rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 746 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 37 g
- Sodík 1253 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 160 mg
- Draslík 501.7 mg
- Vláknina 15017.5 mg
- Vitamín A 15017.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1902 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hluboké pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nožičky. Opékáme 5 minut dokud maso nezhnědne.
-
2
Přidáme hovězí vývar, oregáno, rajčatový protlak, šálek vody a zvolna dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne.
-
3
Nožičky vyjmeme vykostíme a uchováme v teple.
-
4
Do šťávy dáme těstoviny a vaříme 5 minut. Přidáme fazole, maso, olivy, sůl, pepř a krátce povaříme.