Jehněčí hrnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1043 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 259 g
- Sodík 639 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 190 mg
- Draslík 1101.7 mg
- Vláknina 11846.4 mg
- Vitamín A 11846.4 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.2 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí žebra omyjeme a pokrájíme na menší kusy, které dáme vařit do většího hrnce.
-
2
Omyjeme, očistíme a pokrájíme brambory, mrkev, rajčata, čerstvé hlávkové zelí a vše přidáme do hrnce k masu.
-
3
Ještě doložíme 4 stroužky česneku, bobkový list, sůl, pepř a vaříme pod pokličkou téměř 3 hodiny při mírné teplotě.
-
4
Hotové jehněčí dochutíme octem podle chuti.