Kuřecí ražniči s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 18 g
- Sodík 516 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 194.4 mg
- Draslík 415.9 mg
- Vláknina 65.5 mg
- Vitamín A 65.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí maso a játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Uzenou slaninu nakrájíme na tenké plátky.
-
2
Maso, játra a slaninu střídavě napichujeme na špejle a usmažíme je na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova. Během smažení maso na špejli otáčíme.
-
3
Měkké hotové ražniči osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s chlebem nebo uvařenou rýží.