Kuřecí ražniči s játry

Hodnocení 5x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kuřecí prsa
  • 150 g Játra kuřecí
  • 100 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř bílý
  • 0.13 dl Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 274 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 516 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 194.4 mg
  • Draslík 415.9 mg
  • Vláknina 65.5 mg
  • Vitamín A 65.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí maso a játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Uzenou slaninu nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Maso, játra a slaninu střídavě napichujeme na špejle a usmažíme je na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova. Během smažení maso na špejli otáčíme.

  • 3

    Měkké hotové ražniči osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s chlebem nebo uvařenou rýží.

Komentáře k receptu