Ražniči z vepřové panenky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 16 g
- Sodík 673 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 1075.5 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti 3 cm. Maso dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Špejle si namočíme do vody a až potom maso napichujeme. Mezi kousky masa vždy necháme mezeru přibližně 5 mm.
-
2
Ražniči grilujeme na roštu rozehřátého grilu. Při grilování maso otáčíme a potíráme olejem. Upečené maso má zlatohnědou barvu.
-
3
Ražniči podáváme s nakrájenou cibulí na tenká kolečka