Jehněčí s petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 29 g
- Sodík 541 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 166 mg
- Draslík 1018.9 mg
- Vláknina 10563 mg
- Vitamín A 10563 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 231.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1911.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí maso umyjeme, odblaníme a pokrájíme na menší kousky.
-
2
Maso uvaříme v osolené vodě doměkka.
-
3
Na pánvičce si z mouky a másla připravíme světlou jíšku a přidáme ji s drobně nakrájenou zelenou petrželkou do vroucí vody k masu.
-
4
Krátce povaříme, dosolíme podle chuti a odstavíme z plotny.