Vývar s kuřecími křidélky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 471 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 654 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 97.7 mg
- Draslík 184.5 mg
- Vláknina 976.6 mg
- Vitamín A 976.6 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí křidélka vykostíme, naplníme kuřecí kaší a zašijeme.
-
2
Kuřecí kaši připravíme tak, že vařené kuřecí maso rozemeleme, přidáme sůl, pepř, mléko, strouhanku a vejce. Vše dobře promícháme.
-
3
Kuřecí vývar přivedeme k varu, vložíme do něj plněná křidélka a vaříme aspoň 30 minut.
-
4
Do talíře vkládáme jedno křidélko, dvě lžíce vařené rýže a jednu lžíci nakládaného hrášku. Zalijeme horkým vývarem a podáváme.