Hovězí dalmatské maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 269 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 13 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 110.9 mg
- Vláknina 2986.5 mg
- Vitamín A 2986.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.2 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso pokrájíme na plátky, které obalíme v hladké mouce a v rozpáleném oleji je po obou stranách dozlatova osmažíme.
-
2
Posypeme je solí, pepřem, pokrájeným česnekem a drobně nasekanou petrželkou.
-
3
Přidáme nastrouhanou kůru z jednoho citronu, zalijeme hovězím vývarem, maso musí být ponořené.
-
4
Promícháme, zakryjeme pokličkou a dusíme do změknutí minimálně 1,5 hodiny.