Čirý zvěřinový vývar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 197 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 38 g
- Sodík 77 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 30.8 mg
- Draslík 316.7 mg
- Vláknina 1864.9 mg
- Vitamín A 1864.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce vložíme 2 koroptve nebo 1 bažantí slepici. Vložíme hovězí maso s kostí a zaječí maso. Přidáme posekaný kerblík, celer, mrkev a pórek. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 2 hodiny.
-
2
Hotový vývar scedíme, nalijeme do polévkové mísy, maso obereme, nakrájíme na malé kousky a podáváme zvlášť.