Čirý zvěřinový vývar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1000 g Koroptev
  • 300 g Hovězí maso přední
  • 30 g Kerblík
  • 50 g Celer bulvový
  • 30 g Pórek
  • 150 g Zaječí maso
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 197 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 77 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 30.8 mg
  • Draslík 316.7 mg
  • Vláknina 1864.9 mg
  • Vitamín A 1864.9 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce vložíme 2 koroptve nebo 1 bažantí slepici. Vložíme hovězí maso s kostí a zaječí maso. Přidáme posekaný kerblík, celer, mrkev a pórek. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 2 hodiny.

  • 2

    Hotový vývar scedíme, nalijeme do polévkové mísy, maso obereme, nakrájíme na malé kousky a podáváme zvlášť.

Komentáře k receptu