Grilované radicchio

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 ml Olej olivový
  • 12 ml Balsamico ocet
  • 2 ks Salát hlávkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3.4 mg
  • Vláknina 2880 mg
  • Vitamín A 2880 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hlávky salátu zbavíme vnějších listů, dobře omyjeme a rozčtvrtíme.

  • 2

    Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.

  • 3

    Salát necháme grilovat z obou stran do ztmavnutí a změknutí.

  • 4

    Podáváme přelité zbytkem oleje a octem. Hodí se jako příloha ke grilovanému masu či jako součást antipasty.

Komentáře k receptu