Jemné čokoládové cookies

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kávová lžička Káva instantní
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2.5 šálek Cukr krupice
  • 1 šálek Kakao - prášek
  • 1 šálek Ořechy vlašské
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 87 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 87 g
  • Cholesterol 163.6 mg
  • Draslík 753.4 mg
  • Vláknina 29324 mg
  • Vitamín A 29324 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve předehřejeme troubu na 180 °C. Připravíme si dva plechy na pečení, na které položíme pečicí papír.

  • 2

    Z bílků utřeme sníh do pevné hmoty. Do sněhu přidáme cukr, kakaový prášek, mouku a kávu. Za stálého šlehání přidáváme vodu. Nakonec vmícháme vlašské ořechy. Hustou směs nabereme polévkovou lžící a vkládáme na připravené plechy.

  • 3

    Cookies pečeme 15 minut, dokud na povrchu nepopraskají. Podáváme vychladlé.

Komentáře k receptu