Piccata al limone
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 10 g
- Sodík 273 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 100.8 mg
- Draslík 481.7 mg
- Vláknina 387 mg
- Vitamín A 387 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso naklepeme a lehce zaprášíme moukou. Osmažíme na rozehřátém oleji s máslem a dáme stranou.
-
2
Do výpeku od smaženého masa přilijeme víno a necháme vyvařit do hustší šťávy. Poté přilijeme vývar a opět vaříme do vyvaření a zhoustnutí omáčky.
-
3
Do omáčky přidáme citronovou šťávu a kapary, dosolíme, opepříme a vložíme nazpět maso, které necháme chvíli prohřát.
-
4
Podáváme posypané sekanou petrželí a kapary.