Křepelky na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 19 g
- Sodík 79 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 105 mg
- Draslík 439 mg
- Vláknina 3684.5 mg
- Vitamín A 3684.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Křepelky nakrojíme na hrudní kosti a rozložíme naplocho. Maso přendáme do zapékací mísy.
-
2
Z oleje, citronové šťávy, šalvěje, česneku a chilli papriček si připravíme marinádu, kterou přelijeme maso. Necháme marinovat 1/2 hodiny, poté maso otočíme.
-
3
Maso necháme grilovat do zezlátnutí. Podáváme posypané sekanou petrželí a s dílky citrónu.