Jahodová polévka s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 9 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 27.5 mg
- Draslík 105.8 mg
- Vláknina 3413 mg
- Vitamín A 3413 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jahodový kompot i s nálevem, bílé víno a cukr ohřejeme na 70 stupňů Celsia a vychladíme.
-
2
Do směsi přidáme citronovou šťávu, polévku rozdělíme do misek a ozdobíme ušlehanou smetanou.