Závitky z vepřového masa se zelím a uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 36 g
- Sodík 84 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 101.3 mg
- Draslík 70.6 mg
- Vláknina 1647.7 mg
- Vitamín A 1647.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2530.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve si připravíme směs: zelí nakrájíme na malé kousky, uzené maso na nudličky. Smícháme, osmahneme na části tuku a podle chuti osolíme.
-
2
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a poklademe připravenou směsí. Svineme, převážeme nití, okořeníme pepřem a sladkou paprikou.
-
3
Poprášíme moukou, opečeme ze všech stran na zbývajícím tuku a podlijeme horkou vodou. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.