Závitky z hovězího masa s brambory a salámem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 400 g Hovězí maso přední
  • 80 g Salám měkký
  • 40 g Brambory
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 ks Okurky
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 0.83 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 397 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 135.9 mg
  • Draslík 489.7 mg
  • Vláknina 1664.3 mg
  • Vitamín A 1664.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V první řadě připravíme směs: Na nudličky nakrájíme brambory, salám, okurky a vejce uvařené na tvrdo.

  • 2

    Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe směsí. Svineme a převážeme nití.

  • 3

    Cibuli nakrájíme na kolečka, zpěníme na oleji, přidáme závitky, které opečeme ze všech stran, podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání dusíme do měkka.

  • 4

    Závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, znova vysmahneme, podlijeme a povaříme.

Komentáře k receptu