Italský předkrm z rýže a darů moře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Rýže dušená
  • 200 g Mořské plody mix
  • 100 g Sýr Parmezán
  • 1 špetka Oregano čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 194 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 462 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 31.9 mg
  • Vláknina 1289.8 mg
  • Vitamín A 1289.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme rýži dle instrukcí na obalu.

  • 2

    Rajčata nakrájíme na menší kousky.

  • 3

    V misce smícháme rajčata s rýží, olejem z darů moře a oregánem. Osolíme a opepříme. Z této směsi vytvoříme na malé talířky kopečky a na ně naklademe dary moře. Posypeme hoblinkami kvalitního parmezánu a ozdobíme čerstvou bazalkou.

Komentáře k receptu