Fazolové lusky dušené na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1500 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 1.5 g Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 133 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 389 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 139.9 mg
  • Vláknina 4579.5 mg
  • Vitamín A 4579.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolové lusky opepříme a prohřejeme s polovinou dávky másla. Pokud jsou lusky dlouhé, překrájíme je na kratší kousky.

  • 2

    Nakonec pokrm zjemníme přidáním zbylého másla.

Komentáře k receptu