Vepřové plátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 5 ks Vepřové maso libové
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 hrnek Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 6 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1014 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 98 g
  • Sodík 28 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 115.8 mg
  • Draslík 104.7 mg
  • Vláknina 1751.4 mg
  • Vitamín A 1751.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2530.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme plátky, nařízneme okraje a potřeme utřeným česnekem se solí.

  • 2

    Do pekáče nalijeme olej, rozložíme plátky masa. Poklademe je nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou.

  • 3

    Upečeme doměkka a během pečení maso podléváme.

Komentáře k receptu