Zeleninová polévka s vločkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 75 g
- Sodík 1204 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 4.5 mg
- Draslík 650.6 mg
- Vláknina 11606.5 mg
- Vitamín A 11606.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.8 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmažíme najemno nasekanou zeleninu s cibulí, doplníme vločkami a znovu krátce osmahneme.
-
2
Základ zalijeme vroucím vývarem a vaříme cca 15 min.
-
3
Osolíme, opepříme a ozdobíme petrželkou.