Zeleninová polévka s vločkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 50 g Mrkev kořen
  • 50 g Celer řapíkatý
  • 20 g Olej rostlinný
  • 50 g Petržel kořen
  • 20 g Ovesné vločky
  • 500 ml Vývar zeleninový
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 316 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 75 g
  • Sodík 1204 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 4.5 mg
  • Draslík 650.6 mg
  • Vláknina 11606.5 mg
  • Vitamín A 11606.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 56.8 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmažíme najemno nasekanou zeleninu s cibulí, doplníme vločkami a znovu krátce osmahneme.

  • 2

    Základ zalijeme vroucím vývarem a vaříme cca 15 min.

  • 3

    Osolíme, opepříme a ozdobíme petrželkou.

Komentáře k receptu