Maso se zeleninou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 280 g Brambory
  • 100 g Celer bulvový
  • 150 g Mrkev kořen
  • 8 ks Cibule perlová
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 273 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 92 g
  • Sodík 149 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 354.1 mg
  • Vláknina 6557.5 mg
  • Vitamín A 6557.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do litru vody dáme vařit maso pokrájené na kostky, nakrájenou mrkev, celer a celé cibulky.

  • 2

    Během vaření odstraňujeme vzniklou pěnu.

  • 3

    K téměř měkkému masu přidáme pokrájené brambory, vše osolíme a necháme uvařit.

Komentáře k receptu