Zapékané skopové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 44 g
- Sodík 287 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 139.3 mg
- Draslík 866.8 mg
- Vláknina 4653.2 mg
- Vitamín A 4653.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kostky pokrájené maso vaříme podlité vodou cca 20 minut v tlakovém hrnci.
-
2
K masu přidáme pokrájené brambory a cibuli, sůl, pepř a vaříme ještě 10 minut.
-
3
Uvařenou směs přendáme do pekáčku, přisypeme nakrájená rajčata, zalijeme rozpuštěným tukem a dáme péct.